ВАШИНГТОН — Не много преди да роди първото си дете през

...
ВАШИНГТОН — Не много преди да роди първото си дете през
Коментари Харесай

Нов двупартиен законопроект ще позволи на майките в Конгреса да гласуват чрез пълномощник след раждане

ВАШИНГТОН — Не доста преди да роди първото си дете през август, първият член на Конгреса Анна Паулина Луна се срещна с Ръководството на републиканците в Камарата на представителите да попита по какъв начин тя би трябвало да възнамерява да гласоподава от името на своите гласоподаватели след предаването й.

„ Казаха ми, че не мога да гласоподавам “ и че разпоредбите на Камарата не разрешават това, напомни републиканският огнестрелец от Флорида в изявление за NBC News. Въпреки че тя е 12-ата жена, родила, до момента в който е била в Конгреса, Камарата няма насоки за членовете след раждането.

Нещата се утежниха единствено откакто Луна разви високо кръвно налягане тъкмо преди раждането, а евентуално съдбовно положение, известно като прееклампсия, което визира някои бременни дами и продължава да се бори след раждането. В първите си седмици на майчинство, до момента в който нейните сътрудници законодатели гласоподаваха да се избегне прекъсване на работата на държавното управление и да бъде свален тогавашният ръководител Кевин Маккарти, R-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР